Καλωσήρθατε

Kαλωσορίσατε στο ξενοδοχείο Αstir Τhira στα Φηρά Σαντορίνης. Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο χτισμένο στην πιο φημισμένη πλευρά του νησιού που σας ηρεμεί και σας μαγεύει με το παραδοσιακό Κυκλαδίτικο στυλ.

Online Κράτηση
Αναζήτηση

Δωμάτια

Τα 23 πολυτελή και άνετα δωμάτιά μας προσφέρουν πολλές ανέσεις και συμβάλλουν στην δημιουργία καλής διάθεσης στους φιλοξενούμενούς μας. Εννέα από τα δωμάτιά μας βλέπουν στο ηφαίστειο και την εντυπωσιακή θέα της θάλασσας, ιδιαίτερα τις ώρες του ηλιοβασιλέματος και του δειλινού, δικαιώνει την απόφασή σας να επιλέξετε τη Σαντορίνη και ειδικότερα το ξενοδοχείο Astir Thira.

Πιστοποιητικό Διάκρισηςστο TripAdvisor

Παροχές

Στο πλούσιο μπαρ του ξενοδοχείου όλοι οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν μια δροσερή σαλάτα, ή ένα ζεστό πιάτο, επιλέγοντας από μια καλή ποικιλία του καταλόγου του, να το συνοδεύσουν με δροσιστικά αναψυκτικά, παγωμένες μπύρες και εκλεκτά κρασιά. Στη διάθεση μικρών και μεγάλων βρίσκεται το ασύρματο δίκτυο πρόσβασης στο διαδίκτυο (Internet). Επίσης, στις τιμές των δωματίων συμπεριλαμβάνεται και πρωινό από τον μπουφέ του Ξενοδοχείου.

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη βρίσκεται στις Νότιες Κυκλάδες, Νότια της Ίου και της Σικίνου, Νοτιοανατολικά της Φολεγάνδρου, Δυτικά της Ανάφης και Βόρεια της Κρήτης, σε απόσταση 130 ν.μ από τον Πειραιά και 70 ν.μ. από την Κρήτη. Μαζί με την γειτονική Ανάφη είναι το πιο κοντινό στην Κρήτη νησί των Κυκλάδων.

Δραστηριότητες

Εκδρομές στο ηφαίστειο και τα ζεστά νερά, Εκδρομές με λεωφορεία, Εκδηλώσεις, Δρόμοι του κρασιού, Ιστιοπλοΐα (ιδιωτική και ημι-ιδιωτική), Θαλάσιο Καγιάκ, Αναρρίχηση, Καταδύσεις, Πεζοπορία (Φηρά-Φηροστεφάνι-Ιμεροβίγλι-Οία). Όλα τα παραπάνω οργανώνονται από το ξενοδοχείο μας. Για παραπάνω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Άλλα καταλύματα